Over ons

Over ons – team Van Dijk Notariaat

Meer weten over ons? Jouw notaris in Gorredijk: Van Dijk Notariaat! Wij staan altijd voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven. Met ons team ondersteunen wij je bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van je zaken. Of je nu particulier, ondernemer, organisatie of bestuurder bent, je gaat altijd voor 100% rechtszekerheid en het beste advies.
 

Cor van Dijk - notaris

 Even voorstellen: mijn naam is Cor van Dijk, geboren in Heerenveen. Sinds 1995 werk ik onafgebroken in het notariaat. Eerst als notarieel medewerker in Sneek en Almere en later als kandidaat-notaris in Sneek, Heerenveen, Joure en Meppel.Een volgende stap naar notaris lag voor de hand.
Wat mij in Gorredijk aanspreekt is de gemoedelijke sfeer, de kwaliteit van de medewerkers en de omvang van het kantoor. Ik heb wel op grotere kantoren gewerkt, maar dan ben je al snel specialist. Ik voel mij meer een generalist en daarom past het kantoor in Gorredijk goed. Hier komen mensen uit een grote regio met tal van vragen, zowel particulier als zakelijk.
Sinds 1 september 2020 werk ik in Gorredijk. Ik spreek Nederlands en Fries en dat is wel zo prettig als je in Gorredijk werkt. In mijn vrije tijd ben ik met veel passie en beleving voetbaltrainer. Passie en beleving is er ook voor notariszaken. Als u daarvoor open staat, deel ik mijn enthousiasme graag met u, want het is een boeiend vak!

 

Onze medewerkers

Het team van Van Dijk Notariaat bestaat momenteel uit 9 medewerkers: een notaris, een kandidaat-notaris, een notarieel jurist, drie notarisklerken, een notarieel medewerkster, een notarieel secretaresse en een boekhoudster/administrateur. Zonder uitzondering hebben ze allemaal veel ervaring in het notariaat.

Het is een voordeel dat de personeelsleden uit de regio komen en daardoor bekend zijn met de regionale normen en waarden en vooral ook de taal. Bij ons kunt u zowel Nederlands als Fries spreken.

Laagdrempeligheid is bij ons geen marketingtool of reclamekreet, maar zit er bij ons van nature in. We zijn nuchter, persoonlijk betrokken, cliëntgericht en maken dikwijls een bezoek bij cliënten aan huis. Wij merken dat wij ons daarin vaak onderscheiden.

Ons advies en jouw akte is altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en recente ontwikkelingen. Wij zorgen voor goed leesbare adviezen en heldere akten, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waarin je belangen zorgvuldig en efficiënt worden behandeld. Bij Van Dijk Notariaat krijg je daarnaast altijd inzicht in de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.

Notariskantoor Gorredijk en omgeving

Onder leiding van notaris Cor van Dijk is ons kantoor sinds april 2022 actief in Gorredijk, maar de historie gaat veel verder terug. Cor van Dijk heeft het kantoor overgenomen van Robin Rispens die ongeveer 17 jaar notaris was. Zijn voorganger was Henk Vellinga, die op zijn beurt het kantoor overnam van notaris Brands. Stuk voor stuk bekende namen in Gorredijk en wijde omgeving.

Van Dijk Notariaat houdt kantoor in Gorredijk (De Gordyk in het Fries). Gorredijk ligt in de gemeente Opsterland. De gemeente telt ongeveer 30.000 inwoners, verdeeld over 16 dorpen. Van die dorpen heeft Gorredijk de meeste inwoners en de meeste winkels. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Heerenveen en Drachten. Gorredijk ligt dichtbij de A7. Daardoor is ons kantoor goed bereikbaar. Bovendien kunt u bij ons gratis en voor de deur parkeren.